Újulj meg a Hard Wall tapétáival!

Nem árulunk el újdonságot azzal, hogy a tavasz a megújulás, a természet újjászületésének időszaka: a növények virágba borulnak, az állatvilágba pedig megérkeznek az új jövevények. Blogbejegyzésünkben ezúttal más irányból szeretnénk megközelíteni ezt a csodás évszakot: három olyan, kollekcióinkban is megtalálható designt ismertetünk, melyekkel te is a megújulás útjára léphetsz. A Hard Wallnál ezen kívül arra is lehetőséged van, hogy megvalósítsd saját elképzeléseidet: éld ki kreativitásod és tervezd meg álmaid luxus tapétáját – a vízálló anyagnak köszönhetően akár fürdőszobádba is!

Mi segítünk elképzeléseid megvalósításában, hogy az idei tavaszt minden eddiginél nagyobb örömmel élvezhesd, ezt az életenergiát pedig otthonod is tükrözze.

Life Energy – a lélek megújulása

sumisura kollekció – life energy

SUMISURA kollekciónk LIFE ENERGY designja egy igazán frissítő, tavaszváró tapéta. A mandala szellemi, és rituális szimbólum az ázsiai kultúrában. Eredetileg a buddhista tibeti, és indiai kultúrához köthető, ahol évezredek óta használják meditációs gyakorlatokhoz.

Létezik azonban egy másik jelentése: a mandala értelmezhető az univerzum vizuális ábrázolásaként is.

A körkörös ábra végigvezeti a hívő embert az univerzum folyosóin, míg végül eljut a középpontba, vagyis az örömbe és boldogságba.

A békét és nyugalmat sugárzó mandala tökéletes választás otthonodba, hisz falaidról visszaköszönve, hozzásegít a teljes lelki megújuláshoz.

Carnevale – egyenesen Rio de Janeiro utcáiról

divas kollekció – carnevale

DIVAS kollekciónk CARNEVALE darabja kitűnő választás a tavaszi szezonban, hisz áprilisban kerül megrendezésre a világ egyik leghíresebb mulatsága. Hatalmas, feldíszített kocsik, tollakba öltöztetett és egymás ellen versengő utcai táncosok, emellett boldog turisták a világ minden tájáról: ez a riói karnevál.

A mesés ünnepet, – ha a körülmények lehetővé teszik – évente rendezik meg a farsangi időszakban. Pár nap alatt emberek milliói látogatnak el a dél-amerikai városba, hogy szemtanúi legyenek ennek a látványos örömünnepnek. Az idei karnevált a vírushelyzet miatt február végéről április végére halasztotta Rio de Janeiro és Sao Paulo városvezetése.

CARNEVALE designunkkal részese lehetsz ennek a páratlan eseménynek: perdülj táncra a hatalmas tollak között, ahogy azt Brazília utcáin tennéd!

Spring flowering – virágok és pillangók

sumisura kollekció – spring flowering

Harmadik designunknak már az elnevezése is beszédes: a SUMISURA kollekció SPRING FLOWERING darabjának virágai mellett érdemes egy kicsit elveszni a részletekben. Ha alaposabban szemügyre vesszük, a minták megelevenednek szemünk előtt: mintha egy pillangó készülne felszállni a tapétáról, mellette pedig úgy tűnik, a Nap alakját formálják meg a kinyílt virágok szirmai.

Ha valami mást keresel, nézd meg kollekcióinkat, melyek között biztosan megtalálod a tökéletes tapétát: nem csak a nappalidba, de a fürdőszobádba is!

További termékbemutatóért kövess minket közösségi média csatornáinkon!

Válogass egyedi tapétáink között!

Hard Wall: elsőrangú vízálló tapéták

Cím

2100 Gödöllő,
Méhész köz 5. Max-land Ipartelep

Kapcsolat

(+36) 30-747-9160
info@lifeandwall.hu

Nyitvatartás

hétfő-péntek            9-16 óra
szombat-vasárnap    zárva

Hard Wall

Árajánlat kérése

KÖVESS MINKET!

KAPCSOLAT

2100 GÖDÖLLŐ, MÉHÉSZ KÖZ 5.

MAX-LAND IPARTELEP

INFO@LIFEANDWALL.HU