Fekete-fehér? Természetes vagy mesterséges? Kontrasztosan szép az élet.

Ha a lakberendezésről van szó, mindenki törekszik az egységességre: egymással harmonizáló bútorok, falak, sőt valaki még a konyhai kisgépeket is ugyanabban az árnyalatban igyekszik összeválogatni.

Olykor azonban kifejezetten jólesik egy kis változatosság, valami, ami eltér a megszokottól. Legyen szó egy színes kis asztalkáról, vagy helyiségünk egyik faláról: ha bátrak vagyunk, egyetlen változtatással képesek lehetünk sokkal izgalmasabbá tenni a teret. Blogbejegyzésünkben három példát mutatunk arra, hogy milyen hatást tud elérni a designon belüli kontraszt, vagy akár a mesterséges és a természetes találkozása.

Dressing – világok találkozása

eternity kollekció - dressing desing
eternity kollekció – dressing

Mintha lilliputiként hirtelen egy aranyló mező közepén, az emberek birodalmában találnánk magunkat: a fejünk épphogy csak kilátszik a sűrű fűből, ebben a hatalmas világban pedig azt sem tudjuk, merre induljunk. Az ETERNITY kollekció DRESSING darabja energiával tölti meg a helyiséget, pompás színvariációi pedig kicsit közelebb hozzák a várva várt tavasz melegségét.

Két világ találkozik egy designon: a felfelé törekvő vonalak folytonosságának a belső terek végessége szab határt.

Alfa – fekete és fehér egyensúlya

office kollekció - alfa design
office kollekció – alfa

Fekete alapon fehér csíkos vagy fehér alapon fekete csíkos? Hallottuk már megannyiszor a kissé zavarba ejtő kérdést. Ha a zebrák esetében nem is tudunk igazságot tenni, egy biztos: OFFICE kollekciónk ALFA tapétájában sokkal több rejlik egyszerű csíkoknál. A helyiség falai teljesen újjáélednek, a tekintélyt parancsoló minták meghajlítják a teret, szinte előtörnek a fal síkjából.

Az extrém színekhez és dinamikus formákhoz bátorság kell, ám ha bevállaljuk, ezek a kontrasztos formák még a legunalmasabb teret is képesek pezsgéssel megtölteni.

Moss – a modern formák és a természet kontrasztja

office kollekció - moss design
office kollekció – moss

Office kollekciónk designjai tökéletes választásnak bizonyulnak az irodák és közösségi terek dekorálására. A kollekció darabjai letisztult, modern enteriőrt teremtenek, harmonikussá téve a környezetüket. A Moss névre hallgató design azonban új szintre emeli a belsőépítészetet: a falfelületet beborító vad zuzmó mintája élettel tölti meg a helyiséget, szembeállítva a városi irodák megkomponált merevségével.

Ha valami mást keresel, nézz körül kollekciónk között, ahol biztosan megtalálod a tökéletes kiegészítőt fürdőszobádba vagy lakásod többi helyiségébe is!

További termékbemutatóért kövess minket közösségi média csatornáinkon!

Válogass egyedi tapétáink között!

Hard Wall: elsőrangú vízálló tapéták

Cím

2100 Gödöllő,
Méhész köz 5. Max-land Ipartelep

Kapcsolat

(+36) 30-747-9160
info@lifeandwall.hu

Nyitvatartás

hétfő-péntek            9-16 óra
szombat-vasárnap    zárva

Hard Wall

Árajánlat kérése

KÖVESS MINKET!

KAPCSOLAT

2100 GÖDÖLLŐ, MÉHÉSZ KÖZ 5.

MAX-LAND IPARTELEP

INFO@LIFEANDWALL.HU