Az élővilág bűvöletében

A kifogyhatatlan varázslattal rendelkező természet minden évszakban más és más csodákkal kápráztatja el a világot. Legújabb tapéta kollekciónkkal ezt az ámulatba ejtő változatosságot elevenítjük meg.
Bemutatjuk vízálló tapétáinkat, amelyeket a természet csodái inspiráltak. Segítségükkel könnyen átalakíthatod kedvelt helyiségedet imádott tereid egyikévé.

BRILL

Paradise Brill

A kuriózumnak számító lótuszvirág talán az egyik legnagyobb harcos a természetben. Képes minden egyes nap a megújulásra, hiszen a zavaros víz mélyéről újra és újra felküzdi magát. Aki látott már természetes környezetben hasonló teremtést, az igazán szerencsésnek mondhatja magát. Az érdekes növény számos kultúra kiemelkedő szimbóluma, és a tisztaság jelképe.
BRILL elnevezésű tapétánk, hűen nevéhez, a fürdőszobák ragyogó kiegészítője lehet. A meleg színben domináló lótuszvirágok kérhetők vörös, narancssárga és sárga színben is.

SHADOWS

Pioneer Shadow

A wellness hatását keltő SHADOWS tapéta elemi megnyugvással tölti el csodálóját. A késő őszi táj hangulata jelenik meg ezen design tapétán, amely tökéletes nagyobb vizes terek lefedésére. Belépve eggyé válunk a természettel, mintha egy erdő adna otthont fürdőszobánknak. A tapéta elkalauzol minket a tölgyesek világába, ahol megmártózhatunk a fák közötti kis tavacskában. Kuruttyoló békák és csiripelő madarak hangját hallani a bokrok közül. Ezt az érzetet nyújtja a SHADOWS.

UNDERLINE

Courage Underline

A gyönyörű víz alatti világ minden egyes eleme megtalálható kollekciónk ezen darabján. Az UNDERLINE névre hallgató tapétánk színvilága egy kissé hidegebb tónusokkal rendelkezik, ám mégis szívmelengető érzésnek bizonyul a látványa. Mint az atlantisziak, úgy csodálhatjuk meg a fenék alatti élővilágot. A mágikus természeti elemek egy szebb dimenzióba varázsolnak minket, amely a kedvenc helyünk lesz a kikapcsolódásra.

Ha valami mást keresel, nézz körül kollekciónk között, ahol bizonyosan megtalálod a tökéletes kiegészítőt fürdőszobádba!
További termékbemutatóért kövess minket közösségi média csatornáinkon!
Válogass egyedi tapétáink között!
Hard Wall: színvonalas vízálló tapéták

Cím

2100 Gödöllő,
Méhész köz 5. Max-land Ipartelep

Kapcsolat

(+36) 30-747-9160
info@lifeandwall.hu

Nyitvatartás

hétfő-péntek            9-16 óra
szombat-vasárnap    zárva

Hard Wall

Árajánlat kérése

KÖVESS MINKET!

KAPCSOLAT

2100 GÖDÖLLŐ, MÉHÉSZ KÖZ 5.

MAX-LAND IPARTELEP

INFO@LIFEANDWALL.HU