Hard Wall

Vízálló tapéta fürdőszobába, zuhanyzóba, konyhába

vízálló tapétarendszer

A Hard Wall egy összetett falburkolati rendszer a Life&Wall-tól, amely egyrészt tökéletes vízzáró réteget képez a falon, másrészt pedig bármilyen egyedi designnal rendelhető, de választhat a Life&Wall designjai közül is.

Az innovatív Hard Wall tapéta rendszer képes helyettesíteni a csempét és más megszokott fürdőszobai falburkolatokat. Üvegszövet szerkezetének köszönhetően vízálló és kopásálló: alkalmas extrém igénybevételű falfelületek burkolására, úgymint konyhai fal, fürdőszoba vagy zuhanyzó fala, fitnesstermek, szállodák vagy fürdők víznek és párának kitett falfelületei. Mostantól a személyre szabható designoknak köszönhetően a vizes helyiségek is teljesen egyedi faldekorációval rendelkezhetnek

Hard Wall

Vízálló designer tapéta

Csempe helyett designer tapéta

A Hard Wall nem egy átlagos tapéta. Olyan összetett falburkolati rendszer, amelyet kifejezetten az extrém igénybevételű falfelületek és vizes helyiségek burkolására fejlesztettünk ki. Olyan fürdőszobai tapéta, amely teljesen vízzáró burkolatként alkalmas zuhanyzók, fürdőkádak közvetlen falfelületeinek egyedi, dekoratív díszítésére.

Cím

2100 Gödöllő,
Méhész köz 5. Max-land Ipartelep

Kapcsolat

(+36) 30-747-9160
info@lifeandwall.hu

Nyitvatartás

hétfő-péntek            9-16 óra
szombat-vasárnap    zárva

Hard Wall

Árajánlat kérése

KÖVESS MINKET!

KAPCSOLAT

2100 GÖDÖLLŐ, MÉHÉSZ KÖZ 5.

MAX-LAND IPARTELEP

INFO@LIFEANDWALL.HU