Milyen tapétát válassz a gyerekszobába?

Tapétázd ki a gyerekszobát!

A gyerekszoba berendezése a babavárás egyik legizgalmasabb feladata: kiválasztani a kis jövevény számára a tökéletes bútorokat, és elképzelni őt a játékai között. Nem mindig könnyű megtalálni a tökéletes megoldásokat, melyek esztétikusak és praktikusak is. Az egyik legnehezebb kérdés viszont mindig a falak színe. Manapság egyre többen szakadnak el a hagyományos kék vagy rózsaszín felállástól és választanak egyedibb megoldást, például tapétát a szoba falainak dekorálására.

A kisgyermekes szülők rengeteg kihívással néznek szembe nap mint nap: energikus csemetéikkel nehéz lépést tartani, hiszen elég, ha a szülő mindössze egy percig másra figyel, a gyerekek kreativitásukat máris a falon élik ki, egy hatalmas vászonnak képzelve azt. Erre a nem túl szerencsés, ám gyakori helyzetre kiváló megoldás a vízálló tapéta.  Az összefirkált tapétát gond nélkül le lehet mosni, anélkül, hogy veszítene színéből, vagy romlana a minősége. A Hard Wall tapétái emellett személyre szabott designnal színesítik a gondtalan gyermekkort éveken keresztül. Blogbejegyzésünkben három olyan, kollekcióinkban megtalálható designt mutatunk, melyek tökéletesen illenek egy vidám gyerekszobába.

Princess Emma, az igazi álmodozóknak

PRINCESS EMMA designunkat akár a Te kis herceged vagy hercegnőd is tervezhette volna: a varázspalota, az aranytojást tojó tyúk és a kiskakas mind-mind gyerekkorunk meséinek kedvenc karakterei, kiknek kalandja gyermeked szobájának falán folytatódik.

sumisura kollekció - princess emma
sumisura kollekció – princess emma

Fire of the water – az állatok bűvöletében

Az élénk minták elbűvölik a gyermekeket, különösen, ha valami élettel telit fedeznek fel bennük. FIRE OF THE WATER designunkon a sziámi harcoshalak színkavalkádja elhozza gyermeked számára a tropikáriumok különleges varázsát. Minden nap gyönyörködhet a csodálatos élővilágban, ha pedig képzelete túl messzire repítené, és eláztatná a halakat a kiszáradás ellen, a vízálló anyagnak köszönhetően az sem lenne probléma.

paradise kollekció - fire of the water
paradise kollekció – fire of the water

Skydance – felhőbirodalom

Ha inkább a hagyományos színek mellett teszed le a voksod, de feldobnád valamivel az egyszerű kéket, SKYDANCE designunk tökéletes választás számodra. Az égbolton úszkáló, légiesen könnyű felhők a magasba repítik gyermekedet. Képzeletében várat építhet saját felhőbirodalmában, ahol mindig verőfényes napsütés fogadja.

eternity kollekció - skydance
eternity kollekció – skydance

A bemutatott designok remekül szemléltetik, hogy egy jól megválasztott tapéta vagy bútor már önmagában is képes játékos légkört teremteni és mesebeli helyszínné alakítani a gyerekszobát. Válassz kisebb vagy nagyobb gyermeked számára a Hard Wall tapétái közül, és élvezzétek a gondtalan játékot varázslatos környezetben!

A kollekciókban megtalálható összes design tapéta személyre szabható saját elképzelésed alapján, a színek megváltoztatásával.

Ha valami mást keresel, nézd meg designjainkat, melyek között biztosan megtalálod a tökéletes tapétát: nem csak vízálló anyagból a Life and Wall oldalán!

További termékbemutatóért kövess minket közösségi média csatornáinkon!

Válogass egyedi tapétáink között!

Hard Wall: elsőrangú vízálló tapéták

Cím

2100 Gödöllő,
Méhész köz 5. Max-land Ipartelep

Kapcsolat

(+36) 30-747-9160
info@lifeandwall.hu

Nyitvatartás

hétfő-péntek            9-16 óra
szombat-vasárnap    zárva

Hard Wall

Árajánlat kérése

KÖVESS MINKET!

KAPCSOLAT

2100 GÖDÖLLŐ, MÉHÉSZ KÖZ 5.

MAX-LAND IPARTELEP

INFO@LIFEANDWALL.HU