Hard Wall

Felhelyezési segédlet

1. Az alapfelület előkészítése

Ha kiválasztotta a felületet, kérjük kövesse az alap előkészítéséhez szükséges utasításokat annak érdekében, hogy megmunkálható sima, sík felületet kapjon, amelyen a tapéta tökéletesen fog illeszedni. Q4-es minőségű fehér színű glettelés szükséges. A felület foltossága át fog látszódni a tapétán. A tapéta tökéletes illesztéséhez teljesen sima felületre van szükség. A felület egyenletlen előkészítése minta csúszást fog okozni, ezért mindenképpen ellenőrizzük le a felületet a tapéta felhelyezése elött. A fogadó felületen ne legyen festék.

2. Az alapozó használata

Ha a felület teljesen száraz, használjon Life&Wall alapozót, hogy létrejöjjön a tapadóhíd. Az alapozó egységes száradása után folytathatjuk a folyamatot.

3. Méret ellenőrzés

Győződjön meg róla, hogy a tapéta megfelel-e a lemért felület méretének. Ellenőrizze, hogy a tapéta a választott anyagra lett-e nyomtatva a megfelelő designnal. Ha bármilyen probléma van a tapétával, ne rakja fel!

4. A ragasztó alkalmazása

A tapétát mindig balról jobbra kezdje felrakni. Használjon Life&Wall ragasztót. Győződjön meg róla, hogy az alapfelület teljesen száraz. Por alapú ragasztó esetén keverje be az anyagot a ragasztó címkéjén feltüntetett utasítás szerint. Felkeverés után kenje fel a ragasztót a falra. Mindig egy szegmens területét ragasztózza be.

Ha nincsen lézere, akkor a ragasztó felkenése előtt rajzolja fel a szegmensek felfüggesztési vonalait.


5. A tapéta felrakása

5 .1
Használja a lézert úgy, hogy az merőlegesen legyen beállítva a talajhoz képest. Győződjön meg arról, hogy a tapéta alul és felül is 3-3 centiméterrel hosszabb a falnál.

5.2
Ha a tapéta fel lett ragasztva vágjuk le a felesleges 3-3 centimétert felül és alul is.

5.3
Rakjuk fel a többi szegmenst is élébe illesztve.

6. A védőbevonat alkalmazása

Első réteg
Ha a ragasztó teljesen megszáradt, használjon Life&Wall védőbevonatot. A két összetevő külön van a csomagban. Mérje ki az A, valamint a B komponens felét, ezeket keverje össze, a maradékokat későbbi felhasználásra tegye félre. Textilhenger használatával egyenletesen vigyük fel a keveréket az egész felületre, és hagyjuk száradni legalább két órán át.

Második réteg
Miután az első réteg megszáradt, ismételjük meg az előző lépést az A és B komponens fel nem használt részével. A következő napon a helyére lehet tenni a bútorokat és egyéb
berendezéseket.

Élzárás
Miután a második réteg védőbevonat is megszáradt, használjon jó minőségű szilikont a tapéta széleinek lezárásához, ami megakadályozza, hogy a nedvesség bejusson a tapéta alá.
A tapéta és a padló találkozásánál különösen figyeljen oda a szilikon helyes felhelyezésére.

A következő napon a helyére lehet tenni a bútorokat és egyéb berendezéseket.

 


Cím

2100 Gödöllő,
Méhész köz 5. Max-land Ipartelep

Kapcsolat

(+36) 30-747-9160
info@lifeandwall.hu

Nyitvatartás

hétfő-péntek            9-16 óra
szombat-vasárnap    zárva

Hard Wall

Árajánlat kérése

KÖVESS MINKET!

KAPCSOLAT

2100 GÖDÖLLŐ, MÉHÉSZ KÖZ 5.

MAX-LAND IPARTELEP

INFO@LIFEANDWALL.HU